Opdrachtgever

Chr. Woningstichting ‘s-Gravendeel

Toelichting

Het project omvat het toevoegen van 24 woningen en een buurthuiszaal aan een bestaand seniorencomplex.

Op de vleugel met twee bouwlagen wordt een nieuwe laag woningen geprojecteerd. In de hoek waar de bouwdelen samenkomen wordt het volume met vijf bouwlagen uitgebreid. In dit deel bevinden zich op de begane grond de nieuwe ruimten voor een historische vereniging en een buurthuis. Ook op de kop van het complex is nieuwbouw getekend.

Bestaande woningplattegronden worden op voorstel van Van Ancum Hoogendoorn verbeterd. De gevel van het bestaande deel krijgt een opfrisbeurt door toepassing van gevelstuc op isolatie. De bestaande balkons worden uitgebreid.

Met de totale aanpak van het complex wordt een duurzame instandhouding voorgesteld.

Toon in Google Maps.

Gerelateerde projecten